選択資料から書架並びで前後20冊ずつを表示します。
A cultural history of food in antiquity / edited by Paul Erdkamp
湘南図書館(3F一般書架)
A cultural history of food in the medieval age / edited by Massimo Montanari
湘南図書館(3F一般書架)
A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala
湘南図書館(3F一般書架)
A cultural history of food in the early modern age / edited by Beat Kümin
湘南図書館(3F一般書架)
A cultural history of food in the age of Empire / edited by Martin Bruegel
湘南図書館(3F一般書架)
A cultural history of food in the modern age / edited by Amy Bentley
湘南図書館(3F一般書架)
The silver bullet : the martini in American civilization / Lowell Edmunds
湘南図書館(3F一般書架)
フードスケープ : 私たちは食べものでできている = Foodscape : we are what we eat / アーツ前橋監修
湘南図書館(3F一般書架)
Cooking, cuisine, and class : a study in comparative sociology / Jack Goody
湘南図書館(3F一般書架)
冒険・探検・歩く旅の食事の歴史物語 : エベレスト登山、砂漠横断、巡礼から軍隊まで / デメット・ギュゼイ著 ; 浜本隆三, 藤原崇訳
湘南図書館(3F一般書架)